Imatge de Montbau

L’oposició ha forçat per aquest dimarts a l’Ajuntament un ple extraordinari per denunciar els incompliments del Pla de barris. Asseguren que el grau d’execució dels projectes anunciats és d’un 6 per cent i reclamen explicacions al govern.


L’oposició denuncia l’incompliment del Pla de barris

Aquest dimarts se celebra  un ple extraordinari per denunciar els incompliments d’una de les mesures estrella del govern d’Ada Colau per reduir les desigualtats en els 15 barris més desafavorits: el Pla de barris. En parlem amb Jordi Coronas, portaveu del Grup Muncipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona:


Es pot reclamar pels talls de subministrament elèctric?

Fins a 7.000 abonats s’han quedat aquest dilluns sense llum a Barcelona. Endesa denuncia un sabotatge d’alguns empleats subcontractats d’Elecnor. Però als clients afectats qui els compensa? En parlem amb Gerard Hernàndez, portaveu de FACUA:


L’actualitat a les xarxes

Un dia de toreros i Tordecillas i tauromàquia havia de ser un dia en què els de VOX es quedaven com a protagonistes absoluts de les xarxes socials. I, amb ells, entre els temes més candents, un nou ultimàtum contra els llaços grocs. Una cosa porta a l’altra. Ens ho explica el Toni Noguera:


La fonoteca

Amb la imminent arribada de la primavera, el Nil Via 

recorda el debut dels meteoròlegs de betevé i recupera la veu del que va fer la primera previsió del temps en català: Antoni Castejón, l’any 1984:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: