Imatge del barri del Raval

Aquest divendres, en una edició extraordinària del ‘Hashtag Barcelona‘, analitzem la primera setmana del judici de l’1 d’octubre amb familiars dels presos, que han començat a declarar aquesta setmana al Tribunal Suprem. La mort d’un treballador jubilat del metro per amiant és un altre dels temes destacats a ‘El matí de Barcelona‘.


Els familiars dels presos parlen del judici

Familiars dels presos expliquen a betevé com han viscut la primera setmana del judici al Tribunal Suprem. Ells en van ser protagonistes involuntaris el primer dia, per culpa dels problemes que van tenir per accedir a la sala. Com afronten una causa judicial que durarà almenys dos mesos? En parlem amb:

Mira-ho en directe aquí, cada dia, de 9h a 10h:


Un mort per l’amiant del metro

Treballadors del metro estudien denunciar TMB per la via penal per la mort d’un treballador jubilat al mes de juliol, a causa de l’amiant. Enric Cañas, vicepresident i conseller delegat de TMB, diu que no en tenien cap coneixement i que ho investigaran:


L’actualitat a les xarxes

Les xarxes socials es van esvalotar ahir fins i tot amb motius per riure sobre el judici als líders polítics empresonats. Moments per fer mofa i befa del fiscal i moments per morir-se de vergonya aliena amb els representants espanyols a l’exterior. I amb alguns dels seus ciutadans. Ens ho explica el Toni Noguera:


Esports

El David Bertran ens posa al dia de l’agenda esportiva del cap de setmana:


Cinema

El Roger Granel ens parla del cicle que la biblioteca La Bòbila dedica a José Giovanni, dins de les activitats de la BCNegra; del rodatge de les pel·lícules ‘Legado en los huesos’ i ‘Ofrenda a la tormenta’, que formen part de la trilogia “Batzán” i que s’han filmat a Barcelona; i de la mostra ‘Amors On Fire’, al CCCB:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: