L’avanç del coronavirus

Ja són tres les persones mortes a Catalunya pel coronavirus, després que aquest dilluns es confirmés la defunció d’un home de 97 anys que vivia en una residència per a gent gran de Barcelona i la d’una dona de 88 anys que estava ingressada en un hospital de la ciutat. A l’estat espanyol, ja hi ha més d’un miler de casos i 28 morts i aquest dimarts el govern espanyol podria anunciar noves mesures de contenció. Una de les que ja s’han pres és el confinament dels professionals sanitaris que han estat en contacte amb persones infectades pel virus. En parlem amb Rosa Alcolea, responsable de salut laboral de Metges de Catalunya:

També hem sentit el testimoni d’un anestesiòleg de l’Hospital Clínic confinat a casa pel coronavirus:


Com està canviant l’atenció bancària?

La reestructuració del sector bancari ha donat peu a una transformació, també, en l’atenció als clients i usuaris d’aquestes entitats financeres. A banda de la desaparició de moltes oficines i de la transició cap a la banca digital, molts usuaris es queixen de falta de personal, cues més llargues i horaris més restringits. En parlem amb:

  • Dolors Llobet, treballadora de CaixaBank i membre del comitè executiu de CCOO
  • Francesc Carbonell, extreballador de CaixaBank
  • Gerard Hernández, portaveu de FACUA
  • Carme Garcia, presidenta de la comissió d’economia financera del Col·legi d’Economistes
  • Enric Ollé, portaveu de la FATEC

Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens parla de la reunió entre el Barça i la Generalitat per decidir si el Barça-Nàpols de Champions es jugarà a porta tancada, entre d’altres informacions:


Agenda

L’exposició “Perich (1941-1995) Humor amb ulls de gat” i el Barcelona Obertura Spring Festival són només dues de les moltes propostes de la Bea Rodríguez per als pròxims dies:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: