Imatge de La Verneda

Dos mesos després de l’anunci del canvi de nom, aquest divendres l’aeroport adopta formalment el de Josep Tarradellas Barcelona – El Prat. El govern espanyol diu que es tracta d’un gest cap a Catalunya, però es tracta d’un gest unilateral. Aquest és un dels temes destacats d'”El matí de Barcelona”.


L’aeroport canvia de nom

A partir d’aquest divendres, haurem de parlar de l’aeroport Josep Tarradellas. A la tarda, hi haurà una breu cerimònia protocol·lària amb la presència de Guillem Tarradellas, nét del qui va ser president de la Generalitat a l’exili durant la dictadura franquista, i del ministre de Foment, José Luis Ábalos. A l’acte també hi haurà altres autoritats, entre elles el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. En parlem amb Neus Mestres, directora de la Plataforma per la Llengua:


VTC’s: “la guerra no s’ha acabat”

El sector dels VTC estudia portar a la via judicial la tramitació del decret que el Parlament ha validat aquest dijous i que fixa 15 minuts de precontractació. En parlem amb Armand Baquero, conductor de Cabify:


L’actualitat a les xarxes

Segons es comenta a les xarxes socials, a Zoido no li constaven tantes coses que potser tampoc era conscient d’haver estat Ministre d’Interior. Per sort, els vídeos de l'”A Por Ellos” són públics i els pot consultar tothom. Per cert, ahir a Twitter es va gaudir molt amb el nou concepte “El Cono Volador”. Ens ho desxifra el Toni Noguera:


Esports

El Raúl Muñoz ens explica com van els preparatius i les principals curiositats de la Marató de Barcelona, que se celebrarà diumenge, 10 de març:


Cinema

Repàs de l’actualitat audiovisual de la ciutat, amb Roger Granel:


El Podcast

Us condensem en 20 minuts els moments més destacats dels debats del ‘Hashtag Barcelona‘. Aquesta setmana, hem parlat de la precarietat laboral dels missatgers, el problema d’incivisme que representen les caques dels gossos i les deficiències del servei de Rodalies:


Els Impros

La versió humorística de l’actualitat, de la mà dels Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: