veler més gran món med2

La pandèmia de la covid el va tenir aturat. Feia més dos anys que no se’l veia a Barcelona i ara ha tornat. El Med2, de la companyia hotelera francesa Club Med, està considerat el veler més gran del món i estarà amarrat durant unes hores al Port Vell de Barcelona. Té 187 metres d’eslora, 180 cabines, vuit cobertes i cinc pals per aquest vaixell que es mou a vela, tot i que també s’ajuda dels motors.

Un viatge pel Mediterrani de set dies a partir de 840 euros amb tot inclòs

Funciona com un petit creuer i hi viatgen 300 passatgers, la majoria francesos, i 200 persones de tripulació que estan fent una ruta pel Mediterrani de set dies i per un preu a partir de 840 euros per persona, tot inclòs.

El vaixell serà al port fent una escala fins a les 23 h, quan té previst navegar fins a Roses. Des de la Costa Brava seguirà el seu camí en direcció França i acabarà a Niça. El veler va iniciar el viatge a Eivissa i ja ha recorregut les illes Balears. A banda de la del Mediterrani, el Med2 té ofereix altres rutes, com un tour per Itàlia i un altre per les illes gregues.

Bars, sala de ball i concerts dins del veler

L’empresa va construir el creuer el 1992 a Le Havre (França) per oferir una oferta encara més elitista que la d’un creuer. Aquí, els passatgers poden gaudir de dos restaurants selectes i quatre bars, piscina, sala de ball i concerts i la decoració interior de la dissenyadora francesa, Sophie Jacqmin.

Aquest 2022, el Port de Barcelona ja ha previst que la recuperació de creueristes pot arribar a xifres molt semblants a les de la prepandèmia.