terrassa de l'hotel Hoxton

La Setmana de les Terrasses 2023 als hotels de Barcelona torna del 2 a l’11 de juny. Aquesta n’és l’onzena edició i hi participen fins a 68 establiments amb una programació de 160 activitats culturals i gastronòmiques, obertes i gratuïtes per als barcelonins.

350.000 persones en 11 edicions

El president del Gremi d’Hotels, Jordi Clos, ha celebrat l’arribada d’aquesta setmana “és extraordinari, un any més, poder convidar tots els barcelonins a gaudir de les terrasses dels hotels de la ciutat”. Segons les seves xifres, en 11 edicions hi han passat més de 350.000 persones.

Les terrasses dels hotels són plenes de vida, de cultura, de gastronomia i atresoren vistes inigualables de Barcelona. És tot un orgull que els nostres veïns i veïnes en gaudeixen amb nosaltres”
Jordi Clos, president del Gremi d’Hotels de Barcelona

Música, esport, classes magistrals de cuina i altres activitats

Més enllà d’obrir les cobertes dels establiments, els hotels organitzen activitats com a reclam per atreure el públic. Entre les 160 propostes es pot triar entre activitats gastronòmiques, com una classe magistral de sushi o un tast de vins; esportives i de benestar, com ioga o un taller d’automassatge facial; musicals com concerts en directe, o familiars.

Totes aquestes activitats es poden consultar a l’aplicació gratuïta Diskover.