Ja està en marxa l’Hotel Tapa Tour a 22 establiments de Barcelona. Els hotels ofereixen fins al 28 de maig la seva proposta culinària basada en tapes i acompanyada en molts casos d’una beguda. Per exemple, cada establiment pot oferir fins a quatre modalitats de tapes: Tapa Aliments d’Espanya i un vi DO Ribera del Duero; tapa fusió d’aliments d’Espanya i una copa de cava; tapa Croqueta d’autor i cervesa, i tapa dolça amb còctel de Cointreau.

Propostes variades, també dolços

D’entre la varietat de propostes, es pot degustar una amanida russa amb emulsió d’olives, bonítol curat, caviar d’all negre i vi de DO Ribera del Duero a 10 € al Catalonia Barcelona Plaza), croqueta líquida de pernil ibèric i una cervesa per 12 € a l’Hotel Cotton House, paté en “croute” de porc ibèric de gla i foie de l’Empordà i una copa de cava que costa 12 € a l’Hotel Majestic, i una xocolata “ruby” amb “criobizocho” aeri de festuc i un Cointreau per 12 € a l’Hotel Santos Porta Fira.

Paté en “croute” de porc ibèric de gla i foie de l’Empordà

Qui vulgui tastar els plats no cal que faci cap reserva. La majoria d’hotels ofereixen les seves propostes durant tot el dia i es pot veure què ofereixen en aquest enllaç.

Rutes i hotels que hi participen

1. Marítim: Hotel Arts BarcelonaSofitel Barcelona SkipperSerras Barcelona i W Barcelona.

2. El Born-Gòtic: The Barcelona EDITIONCatalonia CatedralKimpton Vividora Hotel i Hotel Pulitzer.

3. Centre: NH Collection Gran Hotel CalderónAlmanac BarcelonaCotton House Hotel i Negresco Princess.

4. La Dreta de l’Eixample: Renaissance Barcelona HotelMajestic Hotel & Spa BarcelonaRoyal Passeig de GràciaCasa Sagnier i Seventy Barcelona.

5. Sarrià: Primero Primera i Meliá Sarrià.

6. Montjuïc – plaça d’Espanya: InterContinental Barcelona i Hotel Catalonia Barcelona Plaza.

7. L’Hospitalet-Fira: Santos Porta Fira.