hotel InterContinental Barcelona

Nova edició de l’Hotel Tapa Tour, i ja és la vuitena! Del 18 al 28 de maig del 2023, 22 hotels emblemàtics de Barcelona oferiran bones propostes gastronòmiques en format tapa —una proposta insígnia a casa nostra— i a preus assequibles. Es plantejaran rutes per a aquelles persones amants de deixar-se sorprendre a l’hora de menjar, que les portaran per diferents hotels de renom de la ciutat.


Quan?

Del 18 al 28 de maig del 2023, dins de l’horari establert per a cadascun dels hotels participants.


Com

Cadascú tria l’opció que més li agradi, fent una única degustació (tapa i vi o cava, entre 8 i 15 €) o fins a quatre tapes diferents que hi ha a cada hotel. També podeu fer una ruta pels hotels que quedin més propers els uns amb els altres, combinant unes tapes amb les altres, amb la iniciativa In-house. No cal reserva prèvia, però consulteu, això sí, els horaris de cada establiment.


Les rutes i els hotels

1. Marítim: Hotel Arts BarcelonaSofitel Barcelona SkipperSerras Barcelona i W Barcelona.

2. El Born-Gòtic: The Barcelona EDITIONCatalonia CatedralKimpton Vividora Hotel i Hotel Pulitzer.

3. Centre: NH Collection Gran Hotel CalderónAlmanac BarcelonaCotton House Hotel i Negresco Princess.

4. La Dreta de l’Eixample: Renaissance Barcelona HotelMajestic Hotel & Spa BarcelonaRoyal Passeig de GraciaCasa Sagnier i Seventy Barcelona.

5. Sarrià: Primero Primera i Meliá Sarriá.

6. Montjuïc – plaça d’Espanya: InterContinental Barcelona i Catalonia Barcelona Plaza.

7. L’Hospitalet-Fira: Santos Porta Fira

Consulta les propostes, hotel a hotel


Les propostes gastronòmiques

A cada hotel es podrà degustar fins a quatre propostes (que oscil·laran entre 8 i 15 €) diferents de maridatges que posteriorment s’exposaran a concurs.

  • Croqueta d’autor i cervesa, la tapa més “canyera” en versió gurmet.
  • Tapa aliments d’Espanya & DO Ribera de Duero, un mos inspirat en el receptari tradicional maridat amb vins de Ribera del Duero.
  • Tapa fusió aliments deEspanya & DO Cava, una picada d’ullet a la cuina internacional acompanyada de cava.
  • Tapa dulce & Cointreau, l’aposta dolça acompanyada d’un còctel amb un toc del licor Cointreau.