‘reset’ analitza les transformacions econòmiques i socials que vivim a Barcelona després de la crisi de la covid-19. El programa, que presenta Núria Ferré, s’emet de dilluns a divendres, a les 9 h.

En aquesta edició, el programa surt al carrer per saber com es viu el Sant Jordi 2021 a Barcelona, una edició marcada per la pandèmia. Hi ha diverses connexions al carrer amb protagonistes del dia. Josep Maria Argimon, secretari de Salut Pública de la Generalitat i Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, presenten el seu llibre ‘2 metges i 1 pandèmia: la vida i el que l’envolta’. I Salvador Macip, doctor en genètica molecular i investigador de la Universitat de Leicester, al Regne Unit, presenta ‘Lliçons d’una pandèmia. Idees per fer front als reptes de salut planetària‘.

També coneixem la situació de l’UCI de l’Hospital de la Vall d’Hebron amb Ricard Ferrer, cap del servei de Medicina Intensiva d’aquest hospital.

A més, s’entrevista Fermín Villar, president d’Amics de la Rambla, per saber com ha viscut aquest passeig per segon any un Sant Jordi sense parades. I, en canvi, sabrem com ha funcionat un altre punt que s’estrena com és la plaça Reial. Ens ho explica Patrícia Ferrer, gerent de l’Associació d’Amics i Comerciants de la plaça Reial.