‘reset’ analitza les transformacions econòmiques i socials que vivim a Barcelona després de la crisi de la covid-19. El programa, que presenta Núria Ferré, s’emet de dilluns a divendres, a les 9 h.

En aquesta edició, el programa analitza com serà la quarta onada de la pandèmia que alguns experts consideren que ja hem començat. El testimoni és el de Felip Miralles, director de la Unitat de Digital Health d’Eurecat, que està treballant per fer prediccions d’escenaris epidemiològics amb la màxima antelació. I, a plató, en parlen Anna Vilella, consultora sènior del servei de medicina preventiva i epidemiològica de l’Hospital Clínic, i Ethel Sequeira, membre del grup Comissió de Cooperació i Salut Internacional de la CAMFiC i metgessa de família al CAP Casanova.

A més, Isabel Sola, viròloga del CSIC, ens explica com serà la vacuna intranasal que estan desenvolupant. I, a la secció ‘reset ciutat‘, el periodista Carles Garcia ens parla de com afectarà aquesta primavera les persones amb al·lèrgies.