El Corte Inglés tancarà la part d’estocs de l’avinguda Meridiana, a la Sagrera. Tal com ha avançat el portal de notícies Ejeprime i ha confirmat betevé, la cadena de grans magatzems assegura que té “la intenció de vendre” i ja hi ha un comprador interessat a adquirir l’espai d'”outlet”, tot i que encara no hi ha res signat. L’espai en qüestió ocupa més de 4.500 metres quadrats.

La venda es farà només de la part dels magatzems dedicada a les oportunitats, situada a la plaça de la Tolerància, i no pas de la banda de l’Hipercor. Segons El Corte Inglés, aquesta venda s’explica perquè els productes d’estocs ja s’ofereixen al centre comercial que hi ha a Can Dragó.

El portal de notícies Ejeprime apunta que el possible comprador seria la immobiliària Cevasa, que ja té diversos blocs d’habitatges en aquesta zona de la Sagrera coneguda com a Meridiano Zero.

Els treballadors es reubicaran

En l'”outlet” actual d’El Corte Inglés hi treballen 10 persones, que des d’El Corte Inglés s’assegura la seva continuïtat i recol·locació en els establiments propers de la companyia. Alguns podrien traslladar-se just al davant a l’Hipercor i, d’altres, al centre de Can Dragó.