Fa uns dies ModaFAD, entitat clau per a la promoció del disseny emergent de la ciutat, va anunciar que havia presentat concurs de creditors. El president, Chu Uroz, ha explicat al ‘BTV notícies matí’ que les retallades, públiques i privades, els han portat a prendre aquesta decisió i dissoldre l’associació. Uroz apunta que el model encara té “una potència brutal” però que és qüestió de “voluntat” exportar-lo.

Chu Uroz, president de ModaFAD, ha confirmat en una entrevista a BTV que l’entitat ha presentat un concurs de creditors i que dissolen l’associació per manca d’inversions. Ha admès que “és una llàstima perquè l’emergència té un potencial brutal, mentre que altres models de moda estan obsolets”.

Uroz també ha explicat que darrerament han tingut una competència molt forta de la passarel·la Cibeles i, segons ell, “es va aixecar com un plagi del nostre model però amb diners d’Esperanza Aguirre”. Per contra, creu que aquí s’ha anat reduint el model perquè hi ha manca de voluntat d’exportar el nom de la ciutat com a capital del disseny emergent al món.