JOSEP GASCH, Cansaladeria Gasch "Aquesta cansaladeria és la Cansaladeria Gasch. Vam començar l'any 1957, tenim un nom al barri, una tradició, uns pares que han treballat molt, que han tingut una clientela. Som gent que ens estimem molt el barri." "Com que hem nascut aquí tothom està molt vinculat i nosaltres molt vinculats també a la nostra clientela. Quan un client nostre té un problema nosaltres tenim un problema." "El que ens ha fet aguantar una miqueta és tot el tema de la fabricació que nosaltres fem un producte molt casolà, molt a mida, sobretot mirant el tema de la qualitat que és el que la nostra clientela vol a un preu diria jo que molt assequible dintre de la qualitat que nosaltres tenim, el tracte amb el públic i després doncs el tarannà de l'exposició, del que és el comerç que s'ha anat modernitzant." "Nosaltres aquí plantegem cada dos o tres mesos productes nous que anem incorporant a la venta. Ara les tendències van amb productes que no tenen gluten, que no tenen lactosa. Després fem botifarres amb calçots, amb el calçot a dintre, amb la salsa de calçots, botifarres amb foie, botifarres d'ou amb trompetes de la mort i alls tendres... O sigui que fem un tipus d'embotits que això ninguna fabrica ho ha. Però és que la gent el que busca és això, un producte diferent. Jo del que és d'aquí al Guinardó, doncs què tal? Doncs que tot el comerç fes la inversió necessària per anar-nos traslladant al segle on estem, que és el segle XXI."