botigues ikea barcelona

Ikea ha inaugurat aquest dijous, 31 d’agost, una botiga urbana al centre comercial Westfield Glòries, i la resposta del públic no s’ha fet esperar: les cues han estat constants des de l’obertura de portes. La multinacional sueca assegura que aquesta nova tenda suposa una inversió de cinc milions d’euros i la creació d’uns 60 llocs de treball directes. Es tracta del segon establiment d’aquest format que Ikea estrena a Barcelona, després que al juny obrís una altra botiga a l’avinguda Diagonal.

Segons l’empresa, l’estrena s’emmarca en l’estratègia d’ubicar-se en locals urbans per acostar als barcelonins els seus productes i expandir-se a la ciutat.

Amb aquesta nova botiga urbana seguim amb l’aposta per ser més accessibles en la presentació dels nostres productes als barcelonins”
Giovanni Giorgini, director de la botiga Ikea Glòries
Inauguració oficial d’Ikea Glòries

El nou establiment ha obert les portes al públic a partir de les 10 hores, però abans s’ha organitzat un acte institucional amb els màxims responsables de la companyia i el tradicional tall de cinta. Entre els amfitrions, Nurettin Accar, CEO d’Ikea a Espanya; Valerio Valenti, cap d’àrea de mercat d’Ikea a Catalunya, i Giovanni Giorgini, director de la botiga Ikea Glòries.

Fins a 3.000 articles

L’espai té 1.622 m² comercials en una planta en què hi ha la representació d’un pis de 25 m², així com set ambients que representen diferents espais de la llar, i 14 zones amb solucions per endreçar i decorar l’habitatge. Hi ha fins a 3.000 articles exposats, un miler dels quals que es poden adquirir al mateix comerç.

També hi ha una zona dedicada a l’alimentació amb productes típics de la botiga sueca com les icòniques mandonguilles, el gelat i alguns plats locals com les patates braves.

Primers clients entrant a la botiga Ikea Glòries

L’establiment ofereix el servei de recollir la compra feta a internet a la mateixa botiga, així com encarregar el que es vulgui allà mateix i recollir-ho l’endemà.