Entrar-hi és com endinsar-se en una estació espacial ubicada a la Lluna. La gelateria artesanal Lucciano’s, una de les més conegudes a l’Argentina, acaba d’obrir un segon local a Barcelona, concretament al carrer de Ferran, 14. Més de 100 m² inspirats en una estació espacial que permeten fer un gelat combinant-lo amb una experiència immersiva a la Lluna. La gelateria combina disseny futurista i tecnologia i, fins i tot, té un laboratori propi on creen els gelats.

Ofereixen una varietat de 24 gustos diferents amb opcions sense gluten i veganes, i també una vintena de versions de gelats de pal amb el nom d’icepops. El negoci va ser fundat el 2011 a la ciutat de Mar del Plata per Daniel i Christian Otero, pare i fill, que en tots aquests anys han aconseguit expandir la companyia fins a arribar a una setantena de locals arreu del món. La seva oferta es basa en gelats elaborats amb matèries primeres nacionals i italianes i xocolates d’origen belga.

El local del carrer de Ferran s’afegeix al que la firma va obrir el 2022 a la cantonada de la Gran Via de les Corts Catalanes amb la rambla de Catalunya. Una gelateria amb aire també futurista que simula una estació espacial amb astronautes i tot. Un establiment que, per la seva imatge, triomfa a les xarxes socials i on habitualment es formen cues molt llargues.

Bona acollida del consumidor local

Aquest és el cinquè local que obren a l’estat, després de posar-se’n en marxa dos més a Màlaga i un a València. Segons el fundador de l’empresa, Christian Otero, des que es van establir a Espanya han rebut una acollida molt bona del consumidor local. “Per això hem obert aquesta segona botiga a Barcelona, ciutat amb la qual sentim uns vincles molt forts”, explica.