Autèntiques obres d'art comestibles des de baix fins a dalt. Mans artistes i paladars llaminers s'uneix durant tres dies per intercanviar i donar conèixer les darreres novetats d'una rebosteria, l'anglosaxona, que no para de créixer al nostre país. ANNABEL LOPE, directora del BCN & Cake "Tenim un recinte molt més gran i hem ampliat els dies de la fira amb lo qual jo crec que podrem donar cabuda a totes les espectatives a tots els fans de la reposteria creativa." S'hi troben empreses grans amb marques consolidades però també d'altres que acaben de néixer i que tot just ara comencen a caminar. MARIELI PARRA "Soy diseñador gráfico y soy repostera, empecé esto hace un montón de años en mi país, en Venezuela y al venirme a España me encontré que también que estaba empezando a buscar mucho y dedidi montar mi escuela." Pasta de sucre i fondant d'infinites modalitats, però també ingredients tradicionals que ara es pugen al tren d'aquest tipus de pastissos. ESTEVE JAUREGUI, cap de cuina d'Ingredissimo "Tenim fruita liofilizada, algunes peces dolces per decorar però també per posar dintre de les cremes." Una moda que també s'ha creat un espai propi. ESTELA REFOLIO, Cookies & Deco "Llevamos años trabajando con reposteria creativa, queremos crear un tipo de tienda que fuera más diferente y más original, nos dedicamos también a las instalaciones comerciales y a la decoración y el concepto era un poco coger vivencias captadas ya en ferias internacionales" El primer dia del saló comença amb força però s'espera que el gruix més important de públic es concentri el cap de setmana.

L’any passat, la primera edició del BCN and Cake va haver de tancar portes durant hores per l’allau de public que s’hi va acostar. De fet, el primer dia es va registrar una assistència de 8.000 persones i es van generar cues de fins a quatre hores.

Segons informa l’organització al seu web, aquest divendres la jornada transcorre amb total normalitat, però ja no es poden comprar entrades anticipades per dissabte. Només s’hi podrà accedir a partir de les 14 h i prèvia compra d’entrada en taquilla a mesura que els visitants vagin abandonant la fira.

La fira se celebra al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, al Fòrum, i obre de 10 a 20 h del vespre.