Barcelona International Community Day 2024

(ACN/Redacció) Unes 5.000 persones s’han inscrit a l’onzena edició del Barcelona International Community Day (BICD) que s’ha celebrat aquest dissabte al Museu Marítim. A la fira hi ha una vuitantena d’expositors, un 30 % dels quals han vingut aquest any per primera vegada, uns 90 ponents i una seixantena d’activitats. Enguany, l’encarregat d’inaugurar la fira organitzada per l’Ajuntament de Barcelona amb el suport de Barcelona Activa ha estat l’alcalde, Jaume Collboni.

Coincidència amb la Copa Amèrica

La trobada anual amb la comunitat internacional té com a lema “Unique work-life balance”, per ressaltar l’equilibri entre la vida professional i personal. Habitualment, el Barcelona International Community Day se celebrava l’últim dissabte d’octubre, però enguany els organitzadors han avançat la mostra per fer-la coincidir amb la Copa Amèrica. De fet, un dels estands de la fira s’ha dedicat a la competició de vela amb unes ulleres de realitat virtual i des d’on s’ha pogut seguir la regata en directe.

Barcelona, capital tecnològica i del progrés

Durant la visita, Collboni ha destacat el paper que té la ciutat com a “capital de la tecnologia, els drets i el progrés” i ha ressaltat que la capital catalana és “una ciutat global que sap mantenir una escala humana, una ciutat cosmopolita amb arrels i identitat pròpia”.

Barcelona International Community Day 2024

Els assistents es troben informació i serveis per a qui es vol instal·lar a Barcelona, ofertes per desenvolupar la carrera professional, invertir i detectar oportunitats, i informació sobre els atractius culturals i de lleure de la capital catalana. El programa inclou activitats d’animació, conferències, taules rodones, tallers i activitats de networking, culturals i infantils.