Els estudiants de la UPF Adrià Espí, Hector Mas, Lluís Ferrer, Martí Pavia i Joan Losada són els joves creadors d”El mort viu’. Encara no han acabat d’assaborir l’èxit per haver guanyat l’Ondas amb aquesta websèrie i avui ja han estrenat una nova aposta per triomfar a la xarxa.

‘Apanyats’ és una comèdia de set capítols d’uns cinc minuts de durada que es poden veure gratuïtament a Internet. Tots els episodis de la primera temporada han estat penjats simultàniament  al canal de Youtube i a la pàgina de Facebook.

El protagonista de la sèrie és Hector Nabís, un manetes egoista i sense coneixements audiovisuals que intenta fer-se famós a Internet gravant una sèrie de vídeos tutorials sobre bricolatge i manualitats. Per fer-ho, sotmet sense miraments el seu únic amic i company de pis, Aleja Moron, a tota mena d’aberracions i humiliacions, sense que aquest hi oposi resistència.

Els set capítols de la sèrie s’han fet amb un pressupost de 300 €. Això no és cap problema per a aquest equip d’estudiants de la UPF, que busquen trobar un espai en un mercat en auge com és el de les sèries per Internet. A més, compten amb la col·laboració de cares conegudes com la de l’actor Aimar Vega o la del presentador Rafel Vives.