Mirador Maria Auèlia Capmany Ajuntament Barcelona
Foto: Edu Bayer

El mirador de Maria Aurèlia Capmany de l’Ajuntament de Barcelona es podrà visitar gratis per les Festes de Santa Eulàlia 2024. Serà dissabte, 10 de febrer, quan els ciutadans podran pujar a la part elevada de l’Edifici Novíssim, a la plaça de Sant Miquel, per gaudir d’unes vistes panoràmiques de la silueta de Barcelona.

La visita s’emmarca en el període de portes obertes per Santa Eulàlia 2024. A banda de visitar el mirador, els interessats podran gaudir de les diverses estances del consistori, que farà una jornada de portes obertes de 10 a 20 h.

Què fer per visitar-lo?

Les visites al mirador amb unes vistes panoràmiques excepcionals de 360º de la ciutat es faran de 10 a 20 h. Per gaudir-ne d’aquesta imatge única de Barcelona, els ciutadans s’hauran de dirigir al vestíbul de l’Edifici Novíssim de la plaça de Sant Miquel. L’entrada és gratuïta i l’aforament, limitat. Es regularà l’accés des del vestíbul.

Va ser l’any 2017 quan, per primer cop, es va obrir aquest espai als ciutadans, coincidint també per la festa major d’hivern.

Foto: Edu Bayer