Com cada any, coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia, l’Ajuntament ha programat una jornada de portes obertes. Fins a les vuit del vespre, tots aquells que vulguin podran visitar els salons nobles que té el consistori, acompanyats per diversos personatges històrics. El públic pot accedir pel carrer de la Ciutat i un cop dins, visitar diferents espais com l’Escala Negra, la capella del Bon Consell, el saló de Cròniques, el despatx de l’alcaldessa o el saló de Cent.

La novetat d’aquest any és que es pot visitar, per primera vegada, el mirador de Maria Aurèlia Capmany, situat a la vuitena planta de l’edifici Novíssim del consistori. Les persones que hi vulguin accedir ho han de fer per la porta de la plaça de Sant Miquel, prèvia recollida d’un tiquet de torn d’entrada. En aquest cas, l’espai només es pot visitar  fins a les 18 h.

A més, durant tot el dia també es podrà gaudir d’actuacions infantils al pati de l’Ajuntament, a càrrec de la companyia l’Estaquirot, que representarà l’espectacle de titelles ‘El Patufet’.