La tipografia s'inspira en un disc de Tom Waitts i el nom juga amb el concepte de Ciutat "Bella", amb b alta. El neó il·luminarà quatre punts concrets dels quatre barris de Ciutat Vella, i ja ho ha fet en dos. La primera parada va ser l'antic Dispensari Antituberculós del Raval, un edifici racionalista. Després el neó va viatjar al Gòtic, a Ca la Dona, on s'estarà fins al 22 de desembre. I les següents parades són una incògnita. Volen picar la curiositat sobre la futura ubicació. Els altres objectius del projecte són reflexionar al voltant de la implicació de la ciutadania en la creació de l'espai urbà i crear sinergies. ALBERTO BARBERÁ, coordinador i director del projecte "Nosaltres ens posem en relació amb entitats i persones que treballen l'arquitectura d'aquesta manera que estem parlant nosaltres que és més col·laborativa, més participativa o que intenten construir la ciutat des de baix." El Globus Vermell, la cooperativa Punt 6, el projecte del Pou de la Figuera o la cooperativa segle XX en són alguns exemples. ÁLVARO VALDECANTOS, documentació audiovisual del projecte "En este proyecto hay una serie de entrevistas que se realizan a todas las asociaciones o partes implicadas en el proyecto de los lugares donde estamos colocando el neón y luego aparte hay una fotografia documental de los lugares donde se coloca." Tot s'està documentant per establir conclusions de la petjada que deixarà el projecte Bella.

El rètol col·locat juga amb el terme Ciutat Vella/Bella i convida els vianants a buscar la bellesa a punts que molts cops passen desapercebuts. Es va situar al setembre a l’antic Dispensari Antituberculós del Raval, un edifici racionalista, fet per arquitectes del GATCPAC. Després es va traslladar a Ca la Dona, al carrer del Ripoll, on estarà fins al 22 de desembre. Els següents dos emplaçaments són secrets. La idea és sorprendre i documentar no només tot l’itinerari del neó,sinó  també l’efecte que genera en la ciutadania i les reflexions de les entitats vinculades a l’edifici o al barri.

La iniciativa és un projecte col·lectiu d’experimentació que treballa la capacitat de transformació de l’espai públic urbà a partir de la il·luminació. Lupercales format per tres professionals del dissenyó: Irene Bas, Alberto Barberá i Paolo Portaluri, un fotògraf d’arquitectura, Álvaro Valdecantos, i altres col·laboradors puntuals.