La nit de Barcelona també és solidària, i és que ahir es va celebrar un concert benèfic organitzat per Lateral Cultura i La Casa d'Haití. La finalitat era recaptar fons pels daminificats del terratrèmol d'Haití. Així doncs, unes 200 persones van contribuir amb els cinc euros de l'entrada a un C3Bar ple a vessar. OLIVER ANZIZOU, organitzador "Vem assentant-se un dia i vem dir, escolta, hem de fer algo, recaptar diners per poder enviar allà. Ens hem posat les piles i en qüestió de deu dies hem montat uns concerts aquí". El grup Ayesha va unir dos baixos i una guitarra per donar-li ritme a la nit. Abans d'això, Taima Tesao havia pujat el seu pop acústic a l'escenari, amb la veu de Laura Guiteras com a argument de pes. LAURA GUITERAS, cantant "La banda Taima Tesao hem vingut per què tenim ganes de participar-hi, és un acte que no cobrem igual que la resta de músics i la gent que ho organitza, la gent que treballa al bar. Crec que s'han de fer moltes coses així." Pels que no van poder assistir als concets, l'organització ha obert un número de compte per a fer aportacions solidàries.

Sota el nom de ‘Pas a pas…’ el C3Bar del CCCB ha acollit el concert organitzat per King horror, Lateral Qulture i La Casa de Haití. Els grups que han posat música a la festa han estat Gasolina Motor, Ayesha, Calima i Taima Tesao.

Tots el diners recaptats es destinaran a dues organitzacions bessones, Solidaridad Fronteriza a Dajabon (oest de la República Dominicana) i Solidarité Frontalyé a Wanament ( al nord-est d’Haití). Actualment aquestes entitats estan ajudant les víctimes del terratrèmol.

Aquestes organitzacions subministren menjar i aigua potable als camps d’acollida creats, a més de facilitar el transport cap als hospitals de República Dominicana.