La Festa del Cinema rebaixa i unifica el preu de les entrades a 2,90 € en 47 sales de la província de Barcelona. Com en les edicions anteriors, els espectadors s’han d’acreditar a la pàgina web de la promoció per gaudir del descompte durant els tres dies que dura l’esdeveniment. Un cop registrats, tan sols cal entregar l’acreditació o ensenyar-la amb el mòbil en el moment d’adquirir l’entrada a la taquilla del cinema.

També hi ha l’opció de comprar les entrades directament a través d’Internet, en les pàgines web dels cinemes que habilitin l’opció d’aplicar el descompte. A més a més, amb l’objectiu de fomentar la participació de les famílies i les persones grans, els menors de 14 i els majors de 60 anys no caldrà que es registrin prèviament per Internet per gaudir del descompte a taquilla.

Enguany, el nombre d’acreditats a través d’Internet ja ha superat els 1,3 milions d’espectadors. La Festa del Cinema està organitzada per la Federació de Cinemes d’Espanya, la Federació de Distribuïdors de Cinema i l’Institut de la Cinematografia i de les Arts de l’Audiovisual.