(ACN) La companyia Mos Maiorum, integrada per Mariona Naudin, Ireneu Tranis i Alba Valldaura, reflexionarà al Teatre Lliure de Gràcia Barcelona sobre la revolució i la presencialitat dels cossos amb l’espectacle ‘Turba’, una proposta entre ficció i documental que indaga en allò que fa les persones humanes i és clau en la supervivència: la capacitat d’actuar junts.

L’espectacle convida a observar com funciona el gregarisme, quina capacitat transformadora té la massa i quins mecanismes serveixen per controlar-la. Segons ha explicat Naudin, l’espectacle repensa el paper, en els moviments de massa, dels cossos i la seva presencialitat, que amb la pandèmia ha estat eliminada.

L’obra, que es podrà veure del 14 al 24 de gener, es pregunta què pot fer un cos i de què són capaços molts cossos, així com què cal fer a una revolució, per què cal fer ara una revolució, si es possible una revolució sense cossos i com és la revolució del futur. El desig de la companyia és generar esquerdes, mobilitzar l’interior de l’espectador i propiciar el pensament col·lectiu en aquests temps de distància social i de canvi de paradigma.