Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Rosa Gàmiz són les protagonistes d’ ‘E.V.A’, una coproducció del Grec amb la qual T de Teatre celebra 25 anys dalt dels escenaris. El títol fa al·lusió al terme Escala Visual Analògica, una eina per objectivar el dolor. I és que les quatre actrius encarnen dones que, per una raó o una altra, pateixen un cert dolor existencial.

El títol del muntatge, ‘E.V.A’ juga amb el nom de dona però és l’acrònim d’Escala Visual Analògica del dolor, un mètode per objectivar una emoció tan subjectiva com el dolor. Les quatre dones que protagonitzen l’obra pateixen cert dolor. Havien anat juntes a l’escola i el guió fa que les seves vides s’entrecreuïn novament.

Són autors de l’obra, una coproducció amb el Grec, Cristina Genebat, Marc Artigau i Julio Manrique, director escènic del muntatge. Acompanyen les T de Teatre (Marta Pérez, Àgata Roca, Carme Pla i Rosa Gàmiz) dos actors que ja havien col·laborat en anteriors muntatges de la companyia: Albert Ribalta i Jordi Rico.