Primavera Sound 2022

L’organització del Primavera Sound Madrid ha anunciat a través de les xarxes socials que suspèn la jornada de dijous del festival “per motius de seguretat davant la previsió meteorològica adversa”. En un comunicat els organitzadors expliquen que les inclemències meteorològiques de les darreres setmanes han afectat la preproducció del festival i que, davant la previsió de fortes tempestes per a la tarda d’aquest dijous, en coordinació amb l’Ajuntament i la Policia Local d’Arganda del Rey, han decidit suspendre els concerts “seguint les recomanacions dels informes tècnics”.

Es mantenen les jornades de divendres, 9, i dissabte, 10

Tot i així el organitzadors informen que es mantenen les jornades de divendres i dissabte en els horaris previstos, així com la jornada inaugural d’aquest dimecres al Cívitas Metropolitano.

Pel que fa a les entrades per a dijous, 8 de juny, l’organització explica que són vàlides per als dies 9 i 10, sense necessitat de fer cap gestió. En el cas que no s’utilitzessin, un cop acabat el festival es faria la devolució de l’import de l’entrada.