Sala Versus Glòries

(ACN) La Sala Versus Glòries ha presentat aquest dilluns la sisena temporada. La programació inclourà noms d’intèrprets i directors com Dafnis Balduz, Albert Salazar, Loll Bertran, Manel Barceló, Joan Frank Charansonnet, Marc Rosich o Sergi Belbel. La sala presentarà dues reposicions, tres produccions pròpies i una nova col·laboració.

Una mirada crítica a l’actualitat

Una de les propostes més remarcable és ‘Pols de diamant’, escrita per Pau Cuya. L’obra relata una brutal i real agressió homòfoba que va tenir lloc a Madrid l’any 2021. El repartiment inclou Dafnis Balduz i Albert Salazar, i es podrà veure del 18 d’octubre al 12 de novembre. També destaca l’espectacle ‘Assange. El poder de la informació’, que explica la història del periodista Julian Assange i reflexiona sobre el dret a la informació. La funció està dirigida per Mireia Ros i protagonitzada per Joan Frank Charansonnet, Ramon Godino i Anna Maruny.

La temporada engegarà amb la reposició ‘Rovira vs. Rodríguez’, que es podrà veure del 20 de setembre al 15 d’octubre. Es tracta d’històries enllaçades de dues famílies en què apareixen tradicions, secrets i prejudicis, amb dramatúrgia i direcció de Cristina Clemente i Nelson Valente. La producció espera arribar a Buenos Aires a principis del 2024.