(ACN) El Reggaeton Beach Festival es du a terme aquest cap de setmana la cinquena edició al Parc del Fòrum de Barcelona amb més de 25 estrelles de la música urbana. Els organitzadors han apuntat que van esgotar les 60.000 entrades dos mesos abans de les dates del gestival a Barcelona. El certamen es fa aquest estiu en 11 localitzacions aquest cap de setmana tant a Barcelona com a Madrid. Segons els organitzadors, preveuen 600.000 visites en total entre totes les localitzacions. Aquesta setmana es va anunciar que el Reggaeton Beach Festival es traslladarà l’any 2024 del Parc del Fòrum al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Entre els plats forts d’aquesta edició, que se celebra dissabte i diumenge a Barcelona, hi ha el retorn d’Ozuna, l’actuació d’Arcángel per primera vegada a Europa després de sis anys, el concert d’Anuel AA o Jhayco, autor de temes com ‘Adicto’, ‘Medusa’ o ‘No me conoce’. També formaran part de la programació d’aquest cap de setmana a Barcelona altres noms com Eladio Carrion, Bryant Myers, Mora, Sech, Young Miko, Lunay, Lyanno, Polimá Westcoast, Aina da Silva i Jeipy.

El festival destaca que proposa “un model de convivència amb els veïns amb horaris diürns (fins a les 0 de la nit) i els seus valors de sostenibilitat, la lluita contra el masclisme i respecte als entorns”.

Així mateix, el Reggaeton Beach Festival es traslladarà l’any 2024 del Parc del Fòrum al Circuit de Barcelona-Catalunya i se celebrarà el 20 i 21 de juliol. Els organitzadors han apuntat que podran rebre fins a 100.000 visitants a Montmeló amb 50.000 persones diàries. Així ho van acordar Josep Lluís Santamaría, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, i Ivan Sanahuja, CEO del Reggaeton Beach Festival.