Cinema: ‘La revolta dels contes’

Balmes 12.20 h (VO), Cinemes Girona ds. 16.30 h (en català), Zumzeig Cinema dg. 18.30 h (en català). Hi ha preus reduïts per a nens, consulteu les sales de cinema

‘La revolta del contes’ és un conjunt d’històries clàssiques adaptades per  Roald Dahl, gran novel·lista britànic, autor, entre d’altres, de ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’. Una oportunitat per degustar al cinema aquestes versions dels grans contes de sempre, una pel·lícula d’animació que es presenta als Oscar d’aquest 2018 i que ha portat a les sales de Barcelona la distribuïdora de cine infantil  Rita & Luca Films. A partir de set anys.

Taller en família: fabrica el teu propi menjamitjons

17 de febrer, 12.30 h (6 €). CaixaForum – avinguda  de Ferrer i Guàrdia, 6-8 (la Font de la Guatlla)

Taller que organitza CaixaForum a càrrec de Galina Miklínová, il·lustradora i directora d’animació. Els seus projectes més destacats com a il·lustradora són’ Harry Potter’, ‘Monstres i criatures’ o ‘Els menjamitjons’, amb què Galina ha fet el pas a la direcció d’animació, podreu veure el film abans del taller. Un taller que us ensenyarà a fer meravelles amb els vostres mitjons vells o desaparellats. No us oblideu de portar-los ni tampoc botons de colors, fil, agulla i tisores. A partir de cinc anys.

Llum BCN Poblenou

16 i 17 de febrer, (activitat gratuïta) Consulteu horaris al web. En diferents carrers del 22@ (el Poblenou)

La màgia de la llum aquest any canvia d’escenari i s’instal·la dissabte i diumenge al 22@ a partir de les 19 h amb projeccions i jocs de llums en diferents edificis del barri. Però per als qui us hi apunteu abans d’aquesta hora hi ha l’Espai Familiar de LlumBCN, al carrer de Pamplona cantonada amb el carrer de Tànger, amb les seves activitats artístiques i el mercat gastronòmada, dissabte 17 i el diumenge 18 de febrer, a les 12 h. betevé també s’apunta a Llum BCN Poblenou.

Música: Festival Cara · B

16 i 17 de febrer, 18 h a 01 h (20 € un dia, 30 € abonament). Fabra i Coats – carrer de Sant Adrià, 20 (Sant Andreu) 

El Festival Cara ·B 2018  torna a la fàbrica Fabra i Coats per presentar un cartell musical apartat de la radiofórmula i els circuits de distribució i promoció més convencionals. Una plataforma per visibilitzar i difondre el talent, amb noms com Hidrogenesse, Las Robertas o Pony Bravo. Es defineixen com un festival de cultura independent i urbana.

Berenar de Carnaval

17 de febrer, de 17 h a 22 h (5 €). Inusual Project – carrer de la Paloma, 5 (el Raval)

Inusual Project és un espai cultural multidisciplinar al Raval que aposta per propostes divertides, fresques i de qualitat. Aquest cap de setmana, dissabte a la tarda ofereixen més Carnaval. Per a aquells a qui s’hagi fet curt aquí teniu la vostra opció: un berenar de Carnaval amb música en directe per poder anar en família.