L’agenda del Primavera Sound s’estendrà pels carrers del Born. El Parc de la Ciutadella, el convent de Sant Agustí o El Born Centre Cultural seran alguns dels escenaris de les activitats programades que complementaran el cartell del Parc del Fòrum. Es podran veure actuacions gratuïtes, documentals musicals i conferències per a professionals al PrimaveraPro.

Les activitats complementàries del Primavera a la ciutat arrencaran el cap de setmana anterior als concerts del Parc del Fòrum. S’han programat diverses actuacions gratuïtes, com els vermuts al Parc de la Ciutadella. S’hi podran escoltar les Dum Dum Girls, The Twilight Sad o els Boogarins, per exemple. El Cinema Maldà s’hi sumarà amb les projeccions de tres pel·lícules del festival de documentals muscials In-Edit.

El Primavera a la Ciutat també inclou dues propostes per a dos públics completament diferents. D’una banda, el PrimaveraPro reunirà un any més professionals de la indústria musical al Convent de Sant Agustí, a El Born Centre Cultural i a La Seca Espai Brossa. El diumenge 1 de juny, els més petits seran els protagonistes del Minimúsica, al Parc de la Ciutadella.