El Parc Güell acollirà durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre una programació cultural diversa. Ho fa en col·laboració amb el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) i les activitats tenen com a eix transversal la història de la ciutat. Entre l’oferta de propostes destaca la 9a edició del cicle Història i Música de Barcelona, les projeccions cinematogràfiques de Barcelona Plató: Quan la Ciutat És Escenari”, així com nous itineraris i visites comentades. En paral·lel, també s’oferiran visites guiades en català, castellà, anglès i francès.

Tant els concerts com les projeccions de cinema tenen entrada gratuïta amb reserva prèvia. Es podrà fer al web del MUHBA a partir del dia 1 de juny.


9è cicle Història i Música de Barcelona

Un estiu més, la plaça de la Natura es convertirà en un gran escenari musical, amb motiu de la celebració del 9è cicle Història i Música de Barcelona, organitzat amb la col·laboració de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Enguany, la programació porta per títol Música, Guerra i Ràdio Barcelona, ja que recupera part de les obres i estils musicals que durant la Guerra Civil sonaven a Ràdio Barcelona: concerts interpretats en directe per l’orquestra simfònica de l’emissora, conjunts de cambra i de lied, i també de ballables, de jazz i de clàssica.

  • Divendres 17 juny, a les 20.30 h: Música de cambra on the air
  • Divendres 1 de juliol, a les 20.30 h: El jazz més europeu
  • Divendres 8 de juliol, a les 20.30: El lied sonava en català
  • Divendres 15 de juliol, a les 20.30 h: La cobla contra el feixisme 

Park Güell

4t cicle Barcelona en Moviment, Nits de Cinema

La plaça de la Natura també serà en un gran cinema a l’aire lliure amb el cicle Barcelona en Moviment, Nits de Cinema. Sota el títol Barcelona Plató: Quan la Ciutat És Escenari, preveu la projecció d’obres cinematogràfiques que s’han rodat en gran part a Barcelona i que han donat protagonisme a les característiques urbanístiques i orogràfiques de la ciutat.

  • Dimecres 22 de juny, a les 21.30 h: ‘Vida en sombras’ 
  • Dimecres 29 de juny, a les 21.30 h: ‘El perfum’ 
  • Dimecres 6 de juliol, a les 21.30 h: ‘El maquinista’ 


Itineraris i recorreguts històrics

El MUHBA també donarà continuïtat a diferents formats d’activitats històriques entre el juny i el setembre. Tindran un preu de 2 € i una durada aproximada d’entre una i tres hores i tractaran diferents aspectes relacionats amb l’evolució del parc, el seu vincle amb la ciutat i l’evolució dels barris propers a principis del segle XX. Les dates i horaris d’aquestes visites, així com la compra d’entrades, estaran disponibles al web del MUHBA a partir del mes de juny.


Més visites guiades durant els mesos d’estiu

El parc també reforçarà durant els propers mesos l’oferta de visites guiades. Durant el mes de juny, es podran fer tots els divendres i caps de setmana, mentre que al juliol i a l’agost estaran disponibles tots els dies de la setmana. Els recorreguts es podran realitzar en diferents horaris en català, castellà, anglès i francès.

El preu de la visita és de 22 € i inclou tant l’entrada general al parc com el servei de guiatge especialitzat. Les entrades es poden adquirir directament al web del Parc Güell.