mural tvboy Sanchez Puigdemont

L’artista urbà Tvboy ha fet un nou mural a Barcelona, aquesta vegada de temàtica política. L’ha pintat al Parc de les Glòries i mostra al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont fent-se un petó. El dibuix, a més, incorpora una frase escrita a la part de baix: “Déu meu, ajuda’m a sobreviure a aquest amor mortal”. Una picada d’ullet irònica a les delicades negociacions entre el PSOE i Junts per poder garantir la investidura de Pedro Sánchez.

Inspirat en el petó del mur del Berlín

El petó entre Sánchez i Puigdemont està inspirat en el mural que encara es pot veure a la East Side Gallery al mur de Berlín. Una imatge que ja és icònica i que representa el petó entre el líder de l’URSS Leonid Brezhnev i el cap d’estat de la República Democràtica Alemanya Erich Honecker.

L’obra de TvBoy a Barcelona

Tvboy, pseudònim de Salvatore Benintende, ha publicat la imatge del nou mural a Instagram. La seva obra als carrers de Barcelona és prolífica. Fa menys d’una setmana, dissabte passat, va fer un mural, també al Parc de les Glòries, amb el polèmic petó entre el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, a la jugadora de la selecció espanyola de futbol Jennifer Hermoso. El dibuix anava acompanyat de la paraula “respecte” a la samarreta de la jugadora. L’artista ha immortalitzat el petó amb la paraula “respecte” impresa a la samarreta de la jugadora i com a títol de l’obra.