La cantant Marina Rossell va néixer el 17 de gener del 1954 i arriba, per tant, als 70 anys, una xifra rodona que aquest any no arriba sola. El 2024 celebra també 50 anys dalt dels escenaris. La primera vegada va ser l’any 74. “És un ofici per a mi bellíssim i tinc la sort d’haver-lo pogut exercir tota la meva vida”, confessa. Rossell ha repassat la seva trajectòria en una entrevista al programa ‘Via 15’.

Trajectòria prolífica

Durant aquest mig segle en actiu, Marina Rossell ha publicat 25 discos. El primer, ‘Si volíeu escoltar’, es va publicar l’any 1977 i el darrer, ‘300 crits’, l’any 2021. Ha cantat al costat de veus com Montserrat Caballé, Tete Montoliu, Lluís Llach, Jaume Sisa i Miguel Poveda, entre d’altres. Però sens dubte, el company professional que més l’ha marcat és el cantautor Georges Moustaki, a qui ha dedicat diversos discos.

La promesa de seguir als escenaris

Més enllà de les xifres i els anys de dedicació, Rossell vol continuar en actiu. “M’agradaria poder morir sent cantant, no retirar-me mai. Fins que m’aturi la biologia jo seguiré cantant, aquest és el meu projecte”, assegura la cantautora. Reconeix que serà la vida qui hi tindrà la darrera paraula, però Marina Rossell ho posarà tot de la seva part perquè així sigui.