SERGI BELBEL, director artístic del TNC "En plena consciència de la minvada de recursos, optem per reduir activitat, per mantenir aquesta excel·lència i aquesta qualitat alta en tots i cadascun dels productes."

El TNC obrirà la temporada amb ‘Una vella, coneguda olor’, de Josep Maria Benet i Jornet, i enllaçarà amb produccions catalanes com ‘El comte Arnau’, de Joan Maragall, o ‘Canigó’, de Jacint Verdaguer. El circ i la dansa també hi seran presents de la mà de James Thiérrée, el nét de Chaplin, que presentarà un espectacle multidisciplinar.

En la presentació de la nova temporada, Sergi Belbel, el director del TNC,  ha explicat que augmenta el nombre d’estrenes ja que no concep “un teatre públic sense que sigui un centre de producció”.

Belbel ha destacat la qualitat artística de les obres de teatre tot i la reducció del pressupost, que per a la propera temporada és de 13 milions d’euros, un 18% menys que l’any anterior. Aquest any ha tancat amb 143.787 espectadors en 422 funcions i per al proper l’objectiu serà potenciar els abonaments.