Els descencents del doctor Enric Cera, un dels fundadors del RACC i un dels primers (diuen) a visitar els seus pacients en cotxe – amb matrícula B-28, van conservar la torre fins a l’any 2006 tal com l’arquitecte Enric Sagnier l’havia construït, a principis de segle XX. Això fa que, un cop dins, el temps sembli que s’hagi detingut. La casa conserva molts dels elements originals, com la majestuosa escala de marbre i fusta coronada per un gran vitrall de colors, o l’antiga sala de música amb oratori inclòs, on la família Cera celebrava fins i tot la missa del gall per Nadal.

L’edifici que va dissenyar Enric Sagnier a Sant Gervasi-Galvany és noucentista i d’estil alpí, és a dir està inspirat en l’arquitectura dels Alps suïssos i pensat com una residència d’estiueig. L’obra de Sagnier és una gran desconeguda encara a la ciutat, tot i tenir-hi més de 500 obres construïdes, algunes de tant rellevants com el Palau de Justícia.

Núñez i Navarro va començar a rehabilitar l’edifici l’any 2014. L’adquisició i rehabilitació de la finca li ha suposat una inversió de prop de vuit milions d’euros. Ara la torre Enric Cera es destinarà íntegrament a oficines.