La història és molt actual: en l’Espanya en crisi, uns malalts en fase terminal decideixen matar uns polítics corruptes abans de morir. “Aquest projecte va néixer fa un any. Un metge que vaig entrevistar em va comentar la història d’una malalta terminal a qui quedaven pocs dies de vida. Li va dir que si li quedés esma, es carregaria un polític corrupte. Vaig tenir la idea de la novel·la”, diu.

Per escriure ‘La revolución de los ángeles’, Clavell ha necessitat l’ajuda del Sindicat de Policies i d’uns advocats, per fer la trama més versemblant. Però tot i així ha creat polèmica, alguns pensen que podria incentivar la violència. Per l’autor, aquest no és el cas: la realitat ja supera la ficció, i posa com a exemple els fets de Roma, en els quals un aturat va tirotejar dos agents de la policia. Altres exemples: el vicesecretari de Política Autonòmica del PP, Javier Arenas, que va rebre una bala en un sobre. “La gent està emprenyada per culpa dels polítics corruptes, no per una pel·lícula“, afegeix.

‘La revolución de los ángeles’ encara està en estat embrionari. “Volem que creixi amb l’entusiasme de la gent“, explica Clavell. Si l’equip aconsegueix més diners, no descarta fer un llargmetratge, sempre en castellà, ja que l’objectiu és arribar al màxim d’espectadors possible.

Comparteix a:
Imatge de l'autor/a