Una barreja d’estils que Terraza justifica perquè “el jazz és una forma d’expressar, un llenguatge, i no té tant a veure amb la melodia de la qual parteixes sinó amb com t’hi expresses”. Així, a partir de peces molt diferents l’Ignasi Terraza Trio presenta un repertori impregnat d’un so particular, d’una veu molt pròpia.

Malgrat haver publicat una vintena de treballs amb diversos tipus de formacions, el trio és la fórmula amb la qual Ignasi Terraza se sent més còmode i assegura que “com a pianista és el format en què et pots esplaiar més”. En el trio, el piano té el suport de la base rítmica, del contrabaix i la bateria, i al mateix temps gaudeix de la llibertat del solista. En aquest cas, Ignasi Terraza està acompanyat per Esteve Pi a la bateria i el francès Pierre Boussaguet al contabaix. ‘Live at the living room’ va ser enregistrat a Tailàndia, un país que, segons Terraza, disposa d’una certa tradició jazzística i un fort interès pel gènere, en part, perquè el seu monarca toca el saxofó. El disc es va presentar en una gira pel continent asiàtic i va ser molt ben acollit pel públic i la crítica.

‘Live at the living room’ ha estat editat per Swit Recrods en format de CD i presenta la novetat d’incorporar un escrit el relleu en sistema  braille directament sobre la superfície del disc, fet que en millora l’accessibilitat. Ignasi Terraza va crear el segell discogràfic especialitzat en jazz Swit Records fa cinc anys i ja ha publicat una desena de referències que barregen la creativitat amb la tradició. Dues de les seves darreres novetats han estat ‘Swing appeal’, amb Susanna Sheiman, un treball que versiona coneguts estendards americans de compositors coneguts; i el treball d’un dels joves talents del jazz al nostre país, el pianisa Bernat Font.