El festival Grec ofereix aquest mes de juliol una oportunitat única per conèixer l’oferta gastronòmica dels millors restaurants i bars de tapes del barri del Poble-sec. Es tracta d’El Grec al Sec, una iniciativa en què 16 dels millors restaurants del barri s’instal·laran a la plaça de Margarida Xirgu en format “pop-up”, és a dir per un període limitat de temps.

Es podrà visitar fins al 24 de juliol de dimecres a diumenge, en un punt per on passen molts assistents als espectacles del Grec. L’espai s’obre des de dos quarts de set de la tarda fins a la mitjanit i inclou la programació de diversos espectacles de carrer.

Un punt de trobada cultural i gastronòmic al Grec

Els restauradors que hi participen ofereixen els seus millors plats. Són el Casa Xica, el Koska Taverna, el Malumore o el Denassus. L’Associació de Comerciants del Poble-sec i Paral·lel és un dels principals impulsors d’aquesta proposta, que es preveu que continuï els propers anys. També hi col·laboren Eat Street Barcelona, Bcn Més, Menja’t Montjuïc, Barcelona Foodie Guide i el districte de Sants-Montjuïc.