Promoure l’art com a mitjà per reivindicar i revalorar la figura de la dona. Aquest és l’objectiu de l’exposició “Pètal a pètal”, organitzada per l’espai creatiu ImaginArte del Carmel amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

65 artistes d’arreu del món han cedit els seus quadres per la mostra que es pot visitar fins al 28 de març en aquesta galeria d’art ubicada al número 157 del carrer de Dante.

Mai ha estat molt reconeguda la dona des de la història de l’art, tot i que hi ha hagut moltes dones que han treballat en art i estaven com ocultes, treballaven per a homes i molts cops signava les obres l’home
María Victoria Serna, ImaginArte

“Pètal a pètal” és l’exposició amb què l’espai creatiu ImaginArte del Carmel vol retre homenatge a la figura de la dona durant aquest mes de març. Els quadres són d’estils diferents i estan fets amb tècniques diverses. La temàtica, però, és compartida: les dones que han superat el dolor o els impediments i que han pogut créixer. L’objectiu és també reivindicar la figura de la dona específicament en el món de l’art.