(ACN / redacció betevé) La vaga convocada amb motiu del 8-M ha tingut un seguiment del 7 % al metro de Barcelona i de l’1,9 % a l’ensenyament públic, segons les dades facilitades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Les dades del sector de l’ensenyament públic corresponen al 78 % dels centres. Dels sectors amb dades facilitades pel govern, aquests dos són els que han registrat un seguiment més gran. A l’ensenyament concertat, el seguiment ha estat de l’1,65 % i al privat del 0,9 %.

Pel que fa a la sanitat, a la pública el seguiment de la vaga ha estat del 1 %, a la concertada del 0,1 % i a la privada del 0,25 %. El consum elèctric ha registrat un augment del 2,9 % en comparació amb dilluns passat. El seguiment a la xarxa de bus ha estat del 0,6 %, a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de l’1,3 % i, a Renfe, de l’1,5 %.

Treball ha destacat que s’estan complint els serveis mínims i que no s’han notificat incidències als centres de treball ni denúncies a la inspecció de guàrdia vinculades a la vaga.