cues exposició harry potter Barcelona

Èxit rotund en el primer cap de setmana de l’exposició de Harry Potter a Barcelona. Els visitants comptaven els dies que faltaven per endinsar-se en el món de Hogwarts i això s’ha notat en la venda d’entrades. Aquest dissabte la mostra ha penjat el cartell de complet i per a diumenge només queden algunes entrades per a les visites de primera hora del matí.

Entrades per franges de 30 minuts

Els visitants tenen l’oportunitat de comprar entrades per franges horàries de 30 minuts. Això no ha evitat que, segons han explicat alguns usuaris a betevé, s’hagin registrat algunes aglomeracions puntuals l’interior del recinte. També s’han vist cues d’uns 10 minuts als accessos. Tot i això, als seguidors de Harry Potter no els ha molestat haver-se d’esperar.

“Harry Potter: The Exhibition”, per primera vegada a l’estat espanyol

L’exposició basada en la novel·la de J.K. Rowling és una mostra itinerant i és la primera vegada que es podrà visitar a l’estat. Es troba al Moll de la Barceloneta i aplega des d’objectes utilitzats a les pel·lícules, fins a recreacions d’alguns dels escenaris més coneguts. Els fans d’aquesta saga podran visitar l’exposició fins al 7 d’abril.