JOAN CARLES VILELLA, director Fira del Disc "Sempre intentem que cada fira hi hagi una cosa diferent amb una petita exposició, un photocall, un karaoke, s'han pogut veure uns maniquis amb vestits d'ells... crec que és una exposicó molt interessant."

Com sempre, la fira compta amb expositors d’arreu d’Europa i també dels Estats Units, que porten milers de discos per triar, entre els quals es poden trobar autèntiques joies de col·leccionista. En total 160 firaires participen en aquesta edició de la fira amb oferta musical per a tots els gustos i també per a totes les butxaques. S’hi poden comprar discos amb preus que oscil·len des d’un euro fins als 500.

Més de 5.000 persones s’han acostat fins a l’Estació del Nord a triar i remenar discos. Per això des de l’organització confien igualar, o fins i tot, superar la xifra de 15.000 visitants de l’anterior edició.

El vinil viu un moment dolç i una bona mostra en són les dades que el sector va registrar durant l’any passat amb un creixement del 32 per cent. Una tendència a l’alça que a les fires com aquesta, s’ha traduït en l’arribada de nous públics. En anys anteriors es mantenia un públic fidel, però en les darreres edicions s’hi ha sumat un públic més jove que també gaudeix de l’experiència.