Barts (Barcelona Art on Stage) vol atreure una àmplia varietat de públic i ser un espai d’agitació cultural de la ciutat. Per aquest motiu, The Project va de la mà amb el Terrat, que establirà en aquest espai la seva Casa Terrat, des d’on desenvoluparà projectes tant d’humor i comèdia com de pensment i reflexió.

En l’apartat musical, on The Project se sent més còmode, estan previstes  les actuacions d’Antònia Font, Standstill, Roger Mas, Nacho Vegas i Ismael Serrano. També hi haurà espai per al flamenc.

El calendari inclou també Santiago Segura, que s’estrena com a monologuista o l’actuació de l’actor Alberto San Juan. I està previst que al març es representi l’obra ‘Enrique VIII’, a càrrec de la Compañía Rakatá.

The Project va guanyar al novembre el concurs per gestionar el teatre Arteria Paral·lel durant vuit anys, i l’espai es converteix en la seva seu permanent. L’espai està format per dues sales, la principal té un aforament de 900 localitats amb seient o 1.5000 combinant localitats assegudes i de peu. I la Sala Club, fins a 130 espectadors.