El Poble-sec, aquest diumenge, fa flaire de tardor: barbacoes, bolets, jocs, concerts i, sobretot, cervesa. Aquest és l’esperit de l’Oktoberfest, una festa alemanya de fa cent anys, tot i que Barcelona n’acull la segona edició.

La Cultural del Sec, amb la col·laboració de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, organitza aquesta trobada de les 12 h a les 22 h, a la confluència del passeig de Montjuïc amb el carrer Nou de la Rambla. Els qui s’hi acostin no només podran degustar i comprar diferents tipus de cerveses, també podran impregnar-se de l’esperit bavarès amb espectacles diversos.

Entre les 12 h i les 14 h, s’ha fet un ‘Happyritiu’, en què tots els qui prenien una cervesa rebien una tapa com a obsequi, per acabar ballant amb la ‘Discoteca pels més bailongos: grans i petits’. A les 17 h els nens han pogut gaudir d’espectacles animats mentre que els grans podien participar en la cata de cerveses de la Companyia Cervesera del Montseny. Els més saberuts han pogut posar a prova els coneixements sobre la cervesa amb un Trivial ideat per a l’ocasió.