JOAN PONS, veu i guitarra del grup El Petit de Carl Eril "Sóc en Joan Pons i canto i ballo a El Petit de Cal Eril." / "El Petit de Cal Eril és una comunitat musical molt diversa on, a part de ser els quatre que treballem habitualment les cançons, hi ha una sèrie de convidats." / "Aquest disc, per mi, és un disc molt de preguntes. No hi ha gaires afirmacions." / "Parla bastant de l'amor i de la mort però no d'una forma tràgica, sinó d'una forma bastant natural." / "Ara tenim ganes de fer concerts, estem encara de dol del disc. És una mica pesat fer un disc. Almenys jo estic que no em surten pas cançons ara, tot arribarà."

El nou treball treball del grup de Guissona compta, aquesta vegada, amb la col·laboració d’artistes catalans de renom, com Mau Boada (Les Aus), Roger Mas i Joan Colomo.

Un festival polièdric

La presentació d’aquest disc s’integra en la 22a Festival de Guitarra de Barcelona, que ja s’ha consolidat com a esdeveniment cultural de primavera. Dedicat a l’instrument de les sis cordes, aquest festival es caracteritza per un cartell divers de formacions i estils, des del més clàssic al més avanguardista. Fins el 21 de maig, hi passaran artistes per a tots els gustos, com ara Camilo & Tomatito, Christina Rosenvinge, Jorge Drexler o Antònia Font, entre d’altres.