Tot i que Carles Conesa, el director del festival, no ha volgut destacar cap grup en concret, sí que ha dit que la cantant Maia Vidal té la mateixa essència que el festival, novetat i un gran potencial.

Algunes apostes de la programació d’enguany és Aloe Black, que arriba dels Estats Units amb una barreja de soul i hip-hop. Del panorama internacional, també actuaran diversos grups de la República Dominicana, que portaran fusions rítmiques. També hi ha propostes nacionals segures com Mazoni, Antònia Font o el Petit de Ca l’Eril. Sidonie i Lori Meyers són alguns dels grups que representen el vessant més pop del festival. Carles Conesa, el responsable de la programació de la Sala Apolo, s’estrena com a director.

Pel que fa els escenaris, Conesa admet que cadascun té un caràcter propi. Així, a la plaça Reial hi haurà programació més tradicional i folklòrica, mentre que a la del Rei hi regnarà un ambient més ínitm. El Fòrum es torna a perfilar com a escenari per a la música electrònica fins a altes hores de la matinada, i la plaça dels Àngels acollirà la música més avantguardista, aprofitant que al costat hi ha el MACBA.