L’espai que ocupaven els cinemes de la rambla de Fabra i Puig és de propietat municipal i es va cedir en dret de superfície a la cadena Lauren. Des de 2012, la intenció tant de l’Ajuntament com dels veïns és revifar l’espai. Per això, el consistori negocia amb els creditors dels antics cinemes perquè es pugui transferir la gestió de les instal·lacions a un altre promotor.

El projecte també preveu que el Sant Andreu Teatre, veí de l’edifici, pugui aprofitar una de les sales dels cinemes. El director del SAT, Òscar Rodríguez, explica, però, que encara no hi ha un calendari sobre la taula per a aquest espai.

El diari digital Andreuenc va més enllà i avança que l’obertura dels nous cinemes està prevista per al primer trimestre de 2015, després d’un període d’obres per adaptar les instal·lacions. Afegeixen que la nova cartellera andreuenca combinaria pel·lícules comercials i alternatives.

Els Lauren Sant Andreu van abaixar la persiana el gener de 2011 per problemes econòmics. Des de llavors, l’edifici de la rambla de Fabra i Puig ha quedat tancat i en desús. Durant els darrers anys sense cinema de barri, els andreuencs han hagut de recórrer als centres comercials més pròxims, Heron City i La Maquinista, tots dos gestionats per Cinesa.