Els Cinemes Texas, al carrer de Bailèn, ara rebatejats amb el nom d‘Espai Texas, posen en marxa una campanya de micromecenatge per ajudar a fer realitat el nou projecte, que vol obrir les portes el proper mes d’octubre, com a sala de cinema i teatre. La campanya es fa a través de la plataforma Goteo i es donarà a conèixer aquest dissabte, 18 de març, quan se celebrarà una festa al passeig de Sant Joan amb Sant Antoni Maria Claret a les 12.30 h per explicar a la ciutadania el rellançament dels cinemes, situats al barri de la Vila de Gràcia. A la festa popular hi actuarà la companyia The Feliuettes.

Cap de setmana amb portes obertes a la sala

A banda, per implicar els veïns del barri es faran portes obertes per conèixer de primera mà la sala. Serà dissabte, 18 de març, des de les 17 h i fins a les 20 h. També es podran visitar les instal·lacions del cine, diumenge, 19 de març, des de les 11 h fins a les 14 h. Durant aquestes jornades s’instal·larà un punt d’informació i recaptació de fons.

Entrades com a recompensa

Les persones que donin diners als Texas obtindran recompenses que es materialitzaran en entrades de cinema, teatre, marxandatge o tenir avantatges i activitats exclusives. A més, els qui facin aportacions de fins a 150 € desgravaran un 80 % a la declaració de la renda, i un 35 % de desgravació obtindran les empreses i entitats que facin aportacions superiors als 150 €. Els qui vulguin fer donacions poden entrar al web d’Espai Texas i fer la seva aportació que pot anar des dels 10 € i aportacions superiors als 1.000 €.