Dagoll Dagom estrena ‘Bye Bye Monstre‘, el seu primer musical familiar, al Teatre Poliorama. És el 25è de la seva trajectòria i s’adreça als més menuts, dels 5 als 10 anys. ‘Bye Bye Monstre’ s’inspira en el confinament, i en especial en com ho van viure els infants.

La Berta és una nena de 9 anys que a través del seu diari recorda com va viure des de casa l’inici de la pandèmia. El seu pare és infermer i i demana a la família seguir una sèrie de normes per protegir-se “del Monstre”. L’objectiu d’aquest espectacle és valorar les coses positives que s’han aconseguit durant el confinament.

D’alguna manera volem fer un exorcisme a aquest record, que ens quedi com una cosa llunyana i que gairebé aquest trauma el puguem superar.
Anna Rosa Cisquella, directora de Bye Bye Monstre

Un espectacle musical i un llibre

Aquest és un espectacle transversal en què han participat artistes de diferents disciplines: Marc Artigau, Anna Rosa Cisquella i David Pintó s’encarreguen de la dramatúrgia; Lluc Fruitós (Brodas Bros) de la coreografia; i Lyona és la creadora de la il·lustració i el disseny gràfic de l’obra. El projecte va nèixer del Concurs de Relats Curts de TMB 2020. Posteriorment Dagoll Dagom ha transformat la història en musical i l’editorial Estrella Polar n’ha publicat el conte.

Les tres actrius que encarnen la Berta són la Violeta Marín, la Martina Garcia i la Vinyet Morral, que pujaran a l’escenari en dies alterns. També formen part del repartiment, l’Alba Florejachs (mare), l’Albert Triola (pare), el Marc Soler (germà) i, de forma virtual, en Pep Cruz i la Teresa Vallicrosa (avis).

Dagoll Dagom s’obre al públic infantil

Amb aquesta producció, la companyia Dagoll Dagom vol iniciar un nou camí de creació d’espectacles per a infants amb l’objectiu de conscienciar que “la introducció dels més petis al llenguatge teatral és fonamental com a factor iniciàtic del públic del futur“, destaquen.