La façana de la Casa Batlló acollirà un mapatge únic aquest dissabte, 7 de maig. L’edifici s’animarà a ritme de ‘Living architecture’, una peça creada per l’artista digital Refik Anadol, sobre el llegat d’Antoni Gaudí. El mapatge només es podrà veure aquest dissabte, en cinc projeccions.

Horari del mapatge

Es faran cinc projeccions de 12 minuts cadascuna a la façana de la Casa Batlló, des de les 21.30 a les 23.30 h. Els mapatges es faran en els horaris següents: 21.30, 22, 22.30, 23 i 23.30 h.

Espectacle gratuït

Es tracta d’una projecció gratuïta i, per tant, no cal comprar entrada. Se’n podrà gaudir des del carrer, concretament des del davant de la Casa Batlló, situada al passeig de Gràcia, 43. La projecció obligarà a tallar el trànsit de vehicles durant l’espectacle.

mapping casa Batlló

Projecció de reputació internacional

La projecció ‘Living architecture’ s’ha creat a partir d’una peça digital en format NFT. De fet, se subhastarà a la prestigiosa sala Christie’s el proper 10 de maig. L’autor, l’artista digital Refik Anadol, és també el creador d”A la ment de Gaudí’, una de les instal·lacions immersives i de realitat augmentada de què es poden gaudir durant la visita a la Casa Batlló.